تلویزیون شهری ، ویدئو وال(رنتال) ، تابلو روان ، تلویزیون شهری سه بعدی

تلویزیون شهری
تلویزیون شهری

تلویزیون شهری چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

تلویزیون‌ شهری یا تبلیغاتی به تابلوهای بزرگی گفته می‌شود که در ورزشگاه‌ها، کنار چهارراه، مراکز تجاری یا اتوبان‌ها بر روی پایه های بسیار بزرگی نصب می‌شود و فیلم‌ها و پیام‌های تبلیغاتی را پخش می‌کند.

این محصولات به دو دسته داخل سالن (indoor) و بیرون سالن(outdoor) تقسیم می‌شوند. تلویزیون‌ شهری که در فضای بیرون قرار می‌گیرند کاملا ضد آب هستند و با وجود نور آفتاب تصاویر را به وضوح پخش می‌کنند.

تلویزیون‌هایی که در داخل فضای سالن نصب می‌شوند بیشتر برای مکان‌های بسته مانند مترو و آمفی تئاتر کاربرد دارند. از جمله ویژگی‌های مانیتورهای صنعتی یا همان تلویزیون‌های شهری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

1. این تلویزیون‌ها بسیار سبک هستند.

۲. به آسانی قابل نصب هستند و می‌توان آنها را به راحتی جابجا کرد.

۳. هزینه برق مصرفی آنها بسیار کم است.

۴. به آسانی می‌توان از طریق موبایل و لپ تاپ تصاویر، فیلم‌ها و نوشته‌های آن را تغییر داد.

با استفاده از این تلویزیون‌ها می‌توان اطلاع‌رسانی فوری مانند فروش‌های ویژه و تخفیفات را منتشر کرد. نمونه‌ای از این محصولات تلویزیون شهری سه بعدی بوده که در ادامه شما را بیشتر با آن آشنا می‌کنیم.

تلویزیون شهری ، ویدئو وال(رنتال) ، تابلو روان ، تلویزیون شهری سه بعدی

احتمالا شما نیز تا کنون در پارک‌ها، ‌اتوبان‌ها، استادیوم‌های ورزشی و سر چهارراه‌ها تابلوهای غول‌پیکری را مشاهده کرده‌اید که تصاویر ویدئویی را به صورت رنگی پخش می‌کنند. از سوی دیگر همه ما از اثرات مثبت تبلیغات بر روی انواع مختلف کسب و کارها آگاهی داریم. از این رو، و به دلیل اهمیت این موضوع، اکثر شرکت‌ها به دنبال راه حلی برای معرفی محصولات خود به مشتریان هستند. ویدئو وال و تلویزیون‌های شهری نمونه‌ای از ابزارهای تبلیغاتی به‌شمار می‌آیند که در مکان‌هایی مانند میادین شهر، مراکز خرید، خیابان‌های پر رفت و آمد، ورزشگاه‌ها و غیره نصب شده و در آنها ویدئوها و تیزرهای تبلیغاتی نمایش داده می‌شود.

هلدینگ کاپتان لایت از تولیدکنندگان مطرح  این محصولات است و قطعات مربوط به ساخت انواع مختلف تلویزیون‌ها و تابلوهای تبلیغاتی نظیر تابلو روان، ویدئو وال و مواردی از این قبیل را نیز عرضه می‌کند. ویدئو وال و تلوزیون شهری دارای انواع گوناگون و قطعات مختلفی هستند که ما در این مطلب قصد داریم آنها را به شما معرفی کنیم.

تلویزیون شهری سه بعدی چیست؟

نمایشگرهای سه بعدی نمونه‌ای از تلویزیون‌های تبلیغاتی هستند که در فضای باز نصب می‌شوند. این گونه نمایشگرها ترکیبی عالی از فناوری، سرگرمی و بازاریابی هستند که توجه هر فردی را به خود جلب می‌کند و تاثیر بسیار زیادی در تبلیغات شغلی دارند. این نوع تکنولوژی تصویر به‌یادماندنی را در ذهن مخاطبان به وجود می‌آورد. در این نوع محصولات مقیاس خاکستری مختلف انواع مختلف تصاویر موجب یک توهم بصری در افراد می‌شود. تلویزیون سه بعدی دارای انواع مختلفی نظیر گریتینگ، نوع حجم، نوع طرح هولوگرافیک، نوع لنز استوانه‌ای و غیره هستند.

قطعات بکار رفته در ساخت تلویزیون شهری

تلویزیون‌های شهری جزو آن دسته از محصولات هستند که نحوه تولید و ساخت آن ارتباط مستقیم با کیفیتش دارد. یعنی هر اندازه روند ساخت آن بهتر پیش رود کیفیت آن نیز بالاتر می‌رود. ساخت این نوع تلویزیون‌ها توسط سازنده یا تولیدکننده آن صورت می‌پذیرد. این افراد با وارد کردن قطعات مختلف از کشورهایی نظیر تایوان و چین و مونتاژ آنها به ساخت این محصولات می‌پردازند. در ادامه شما را با تعدادی از قطعات که در ساخت یک ویدئو وال بکار می‌رود، آشنا می‌کنیم.

1- ماژول تلویزیون شهری

همانطور که در مطالب قبلی نیز به آن اشاره کردیم، ویدئو وال و تلویزیون شهری نوعی تابلو تبلیغاتی محسوب شده که از ماژول‌های ال ای دی ساخته می‌شوند. ماژول تلویزیون شهری در حقیقت اصلی‌ترین قطعه تلویزیون شهری و ویدئو وال بوده که در درون کابینت‌هایی با قاب 96×96 سانتیمتر قرار داده می‌شوند. ماژول‌ها دارای رنگ‌ها و انواع مختلفی هستند و به طور معمول به سه دسته بیرونی، شبه بیرونی و همچنین داخلی تقسیم می‌شوند.

2- مین برد یا برد کنترلر

تمامی تلویزیون‌های شهری برای به نمایش گذاشتن اطلاعات متنی و تصویری نیازمند ارسال اطلاعات از طریق دستگاهی خاص به نام برد کنترلر، مین برد و همچنین مادر بورد هستند. کاربرد این محصولات به این شکل بوده که نوع تک رنگ آنها تنها متن و تصاویر را به صورت ساده به نمایش می‌گذارد، نوع تک رنگ فیددار آنها تصاویر را به صورت فیددار نمایش می‌دهد و در آخر نوع تمام رنگ آن بوده که دقیقا شبیه تلویزیون عمل می‌کند.

3- ویدیو پروسسور

ویدیو پروسسور یک دستگاه کاربردی بوده که مدیریت نمایش تصاویر بر روی ویدئو وال LED را برعهده دارد. این دستگاه قادر به انجام سویچ کردن تصاویر ورودی به اندازه نمایشگر است. در تلویزیون‌های شهری برای نمایش تصویر ورودی بر روی نمایشگر کارت سندر را درون ویدیو پروسسور قرار می‌دهند.

4- کارت سندر یا سندر باکس

یکی دیگر از قطعات مهم در راه‌اندازی تلویزیون‌های شهری سندر کارت یا سندر باکس است که اصولا در در ویدیو پرسسور قرار می‌گیرد. وظیفه سندر کارت در واقع، ارسال اطلاعات مختلف به ریسیور کارت‌ها بوده که در تلویزیون شهری نصب شده است. مدل‌های سندر کارت و ریسیور کارت در ویدئو وال باید از یک مدل باشد.

5- منبع تغذیه یا پاور

یکی دیگر از قطعات به کار رفته در تلویزیون‌های شهری پاور بوده که وظیفه دارد برق ۲۲۰ ولت را به برق ۵۰ ولت تبدیل کند. شایان ذکر است که هر پاور با کیفیت قادر است ده عدد ماژول را پشتیبانی کند.

از دیگر قطعات بکار رفته در یک تلویزیون شهری قاب یا فرم و تابلو فول کالر است. تمامی این قطعات توسط تولیدکننده مونتاژ شده و با بهترین کیفیت به صاحبان کسب و کار ارائه داده می‌شود. برای ساخت این محصولات حتما به افراد متخصص مراجعه کنید و با مشخصاتی که در نظر دارید تلویزیون خود را تحویل بگیرید.

تلویزیون شهری و ویدئو وال

کلام آخر

در حال حاضر تبلیغات محیطی به شکل قابل توجهی رو به توسعه و گسترش است که این امر با کمی تامل و دقت به تابلوهای تبلیغاتی برای اکثر افراد قابل مشاهده خواهد بود. نمونه‌ای از این تابلوها تابلو روان، تلویزیون شهری و ویدئو وال هستند. مهمترین و اولین هدف استفاده از ویدئو وال نمایش تصاویر و فیلم در مقیاس بزرگ است. این نوع محصولات از کنار هم قرار گرفتن قطعات مختلفی به وجود می‌آیند که توسط شرکت تولید کننده آنها به یکدیگر متصل می‌شوند. قیمت این نوع تلویزیون‌ها به ابعاد آنها بستگی دارد.

هلدینگ کاپتان لایت از جمله واردکنندگان ملزومات ساخت تلویزیون‌های شهری است. این شرکت ارائه دهنده انواع مختلف قطعات تابلوهای تبلیغاتی نظیر تابلو فول کالر، ماژول، پروسسور و غیره با بهترین کیفیت بوده و خدمات متنوعی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. برای آگاهی از قیمت و سفارش این محصولات می‌توانید با مشاورین این سایت تماس حاصل فرمایید..

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *